6.1.2012

Croksien uusi elämä

Harvoinhan mie mitään ihan uutena ostan, mutta nää ostin, pari kesää sitten :oD
Nää on vaan niin kätevät sujauttaa jalkaan, ku menee viemään roskista, käyttää koiran ulkona tai kun hakee puita. Olenpa mie maalannut viime kesänä aitaakin nämä jalassa. Käytön jälkiä alkaa olla siis.
Mietin pääni puhki, miten välttyisin tuottamasta roskaa ja päätin kokeilla...
Alkutilanne:

Vanhat farkut: 

Sprayliimaakin löytyi kaapista:

Mallailin, mistä kohtaa farkkuja saisin mukaan jonkun kivan yksityiskohdan ja takataskut pääsi mukaan. Jätin kolmisen senttiä per reuna ylimääräistä kangasta.  Suhauttelin liimaa molempiin pintoihin ja annoin tekeytyä puoli minuuttia. Sitten painelin kankaan tiukasti kenkään kiinni.

 Myös kengän takaosaan sama juttu, jätin reilusti siistimisvaraa:
 

 Sitten siistin reunat saksilla.
Lopputulos : 
Olen kyllä tyytyväinen, vaikka näin ei varmaan saisi sanoa. :)

Sitten vielä maininta edelliseen postaukseen liittyen, eli tässä on niitä villapaidasta purettuja ja pestyjä/oikaistuja lankoja: 

Tein kirpparilta löydän: kerijä. Miulla on aina lankavarasto ihan sekaisena, kun kerät purkaantuu kun niitä selaa. Keksin, että kuminauha voisi olla ratkaisu: 

Siistit kerät pysyy toivottavasti hyvässä järjestyksessä. 

Villapaitaraitasukista tuli tällaiset. Mie sanoi, että sitten kun kyllästyn näihin, voin tehdä niistä taas villapaidan :oDD 

3 kommenttia:

Hanneles bokparadis kirjoitti...

tuohan jännää, vaikka minusta kivaa kun nuo kestää kosteutta kun juoksen ulos puutarhaan...

Sesse kirjoitti...

Mulla on ihan sama juttu, että harvemmin ostan mitään uutena. Tommoset croksin tapaset kyllä on mulla myös uutena ostetut, ja on tosi kätevät työtää jalkaan, kun menee postilaatikolle ja roskikselle (kyllä sitä aina sinnekin jotain menee :)
Aikas kiva idea tuo tuunaus!

Krisse kirjoitti...

Sie se Osaat...